Contura Pejseindsatser

Pejseindsatse og indmurings brændeovne fra Contura

En åben pejs er hyggelig og rar, men desværre afgiver den ikke så meget varmeenergi til dit hus. Med pejseindsatse fra Contura får du en moderne lukket pejs med stor effekt. Hvad du end vælger, får du en naturlig opvarmning med moderne forbrændingsteknik og stort glas.

Med en indsats fra Contura, får man et ildsted, som kan matche helt til både indretningen og arkitekturen. Med en pejseindsats kan du skabe din egen stil, og du får med garanti en bedre varmeøkonomi. Du kan designe dit eget ildsted eller nemt få pejseindsatsen til at passe ind i det eksisterende. Vi kan hjælpe med dette. Kontakt os herom

Contura i5

Kunderne siger: Gildestuen var faktisk det første, vi renoverede, da vi flyttede ind. Det er det bedste, vi har gjort, for nu har vi et rigtigt fristed, når vi bygger om i de andre dele af huset. Vi samles omkring ilden, og pejsen blev bare flottere med kassette og gitter. Passer til de fleste åbne pejse, men især i hjørnepejse, hvor der findes støttejern, kan det være et problem med store låger. Håndtagene er integreret i lågen, og spjældreguleringen er let tilgængelig på forsiden. Med lamelgitter forstærkes det moderne udtryk.

Klik på billedet for mere info

Contura i4 Classic med konvektionskasse/ramme:  11.200,-

 

Contura i4 Modern 4 sidet ramme: 10.100,-

 

 

Contura i4 Modern, 3 sidet ramme: 10.200,-

 

Contura i5: Pejseindsats med dobbelt/panorama låge. 11.200,-

 

Contura i6 med klassisk støbejernsfront 11.800,-