Hwam autopilot IHS

Verdensnyhed

HWAM SmartControl™

Med den DI-pris-vindende HWAM Autopilot™ kan du nu bare læne dig tilbage og nyde din brændeovn…Hvor varmt vil du ha’ det?
Nu skal du ikke døje med at justere på din brændeovn hele tiden for at få en behagelig temperatur i stuen. Stil blot brændeovnen på den ønskede temperatur via app’en på din mobil eller tablet, læn dig tilbage og nyd flammerne.Det eneste du skal gøre er at lægge mere brænde på, når HWAM® SmartControl™ siger det er tid.

Fordelene er mange 
• Op til 50 % mindre brændeforbrug*
• Besparelse: Fra ca. kr. 625,- til kr. 3.000,- pr. år*
• Sikrer den bedste og mest miljøvenlige forbrænding
• Mulighed for automatisk natsænkning, hvor ilden dæmpes og varmen forlænges som gløder på en miljøvenlig måde
• Endnu længere brændetid
• Gør det nemt at tænde op og fyre
• Mulighed for at logge data om forbrænding
• Løbende opdateringer sikrer, at samtlige funktioner og dermed din brændeovn bliver bedre og bedre med tiden

Det kan næsten ikke være nemmere… eller bedre for miljøet.

For at få det maksimale ud af din app anbefaler vi at du har en brændeovn med vores nye HWAM® SmartControl™

*Alle beregninger er baseret på sammenligning med en tilsvarende HWAM brændeovn uden HWAM® SmartControl™

Følg med i forbrændingen på din app

En smart feature ved vores nye app er muligheden for at følge udviklingen i forbrændingen i din brændeovn. Vend blot telefonen, og du kan følge udviklingen af rumtemperaturen, skorstenstemperaturen, iltniveauet samt lufttilførslen. Dette kan du selvfølgelig følge med i, mens du fyrer i brændeovnen, men du kan også hente historikken i dine forbrændingsdata.

Luftstrøm styres trådløst

Med HWAM Smart Control App´en slipper man for en fjernbetjening og bruger i stedet mobiltelefon eller tablet. Ved hjælp af en airbox styres luftmængden elektronisk og fordeles optimalt. Derefter holder ovnen rummet i den ønskede temperatur.

Selv om natten sparer du

Brændeovnen kan indstilles til fast natsænkning af temperaturen, så den automatisk skruer ned for luftstrømmen. Det giver en exceptionel forlængelse af forbrændingen som gløder på en miljøvenlig måde. Dette er ikke muligt med andre ovne og systemer.

Samtidig noterer appen, at man ikke ønsker at blive mindet om at lægge nyt brænde på efter et bestemt tidspunkt.

Den “gamle” Fjernbetjening

Indtil oktober 2016 har HWAM Autopilot™ været styret via en fjernbetjening (IHS)

Elektronikken og selve forbrændingssystemet i såvel versionen med fjernbetjening som i den nye opdaterede HWAM Autopilot™, som kan styres via en app på din mobil eller tablet, er den samme.

Hwam arbejder konstant på at forbedre og optimere forbrændingen i deres brændeovne, og de opdateringer der måtte komme til brændeovnen, vil naturligvis kunne implementeres i begge versioner.

Det betyder, at du altid er sikret den mest optimale forbrænding i din brændeovn, uanset hvilken version du har af  HWAM Autopilot™.

NB. Det er ikke muligt at opgradere sin brændeovn fra versionen med fjernbetjening, til versionen der styres af en app. Det er derfor heller ikke muligt at bruge app’en på en eksisterende HWAM brændeovn.

Har man derfor et stort ønske om at kunne styre sin brændeovn og regulere varmen gennem Hwam`s app, så skal brændeovnen købes med den opdaterede HWAM smartcontrol™ integreret.