TT 10 brændeovn

Elegance og kvalitet på højt niveau til en virkelig fordelagtig pris

TT10 serien er en elegant serie, hvor der ikke er sparet på noget – og så alligevel. Prismæssigt differentierer denne serie sig nemlig markant fra andre brændeovne på samme niveau, og du får dermed utrolig meget brændeovn for pengene, når du vælger en TT10 ovn.

Særligt kendetegnende for serien er den flotte, høje og buede panoramafront, der skaber nærhed og fylder rummet med varme. Viewet gør tilmed, at ilden kan nydes fra flere forskellige vinkler.

Håndtaget er let og enkelt, og brændefaget er afskærmet af en elegant låge, som fuldender designet.

Den flotte låge har 2-punkts lukning, der garanterer et lufttæt og effektivt brændkammer. Lågerammen og brændkammerbunden er fremstillet af støbejern i høj kvalitet. Dette sikrer stabilitet og lang levetid.

Alle TT10 modeller kan ydermere tilsluttes friskluft direkte til ovnens luftkanal, således at ovnen får sin luft til forbrændingen udefra. På den måde undgår man varmespild, da ovnen ikke anvender, den allerede opvarmede, luft fra stuen. I nybyggede og godt isolerede huse, kan det være en nødvendighed at tilslutte udeluft for at opnå den rigtige forbrænding, da disse huse altid er meget lufttætte.

Til serien fås følgende tilbehør: Fedtstenssæt eller -top.

TT10G Rund brændeovn  TT 10G med sideglas – vejl. pris 9.995,-

 

TT 10STT 10S fedtsten – vejl. pris 12.995,-

TT 10HSTT 10HS fedtsten og varmelagring – vejl. pris 14.995,-

 

Effekt alle modellerne:
Nominel effekt i kW: 6
Driftsområde i kW: 3-8
Virkningsgrad%: 82
Opvarmer m2: 30-140