TT 22 Brændeovn

Mere ovn! mere varme!!

TT22 serien er til dig, der elsker varme. Den er større, mere voluminøs og ikke mindst indpakket i et smukt dansk design. Lige under lågen finder du luftstyringshåndtaget, som sidder let tilgængeligt. Du bestemmer med dette håndtag, om du vil brænde stille og roligt, med omkring 5kW, eller have hurtig og kraftig varme med op til 10kW.

Designet udspringer af en dansk åre med respekt for udtryk samt kvalitet. Materialerne er variable. Du vælger, om din ovn skal være beklædt i stål eller fedtsten. Et valg, som du også kan ændre efter en årrække, hvis du ønsker yderkappen  skiftet. Fra et designmæssigt udgangspunkt kan du også selv vælge, om din TT22 skal være høj eller lav, om siderne skal være afrundede, og om du vil afslutte designet med en flot låge i brændefaget. Fælles for hele serien er det kraftige, men elegante look og det fantastisk flammebillede, der ikke findes andre steder.

Brændkammerbund og lågeramme er udført i støbejern, således levetid samt stabilitet sikres. Hertil har serien et gennemtænkt brændkammer med god dybde, som betyder, at du på en forsvarlig måde kan fyre med store brændestykker – helt op til 55 cm. Hvilket er unikt for rent brændende ovne.

Ovnen har et ventileret håndtag, hvilket betyder at det forbliver køligt så man ikke brænder fingrene.

Askeskuffen er stor og nem at komme til, når den en sjælden gang skal tømmes. Der medfølger et låg, så du kan bære asken sikkert ud.

TT22 pris med brændemagasin 11.495,-

TT22H pris med lukket sokkel 13.495,-

SE VIDEO

Lille støbejernsbrændeovn - TT22 Lille sort brændeovn fra TermaTech

Fås også med Fedtsten Model 22S og Fedtsten med Varmelagring Model 22HS

Kan tilsluttes friskluft