Contura elektriske pejse

/Contura elektriske pejse
Contura elektriske pejse

Contura Radiance – Elektriske pejse

Drømmer du om en pejs, selv om du af forskellige grunde ikke kan eller ikke ønsker en brændeovn? Så er den elektriske Contura Radiance en perfekt løsning. Contura Radiance fås i flere farver, størrelser og design. Den kan indbygges eller monteres på væggen. Alle pejse yder variabel varmeeffekt på 1-2 kw. og kan termostat styres. Man kan også bruge pejsene uden varmeeffekt. Flammerne kan altså lyse uden at afgive varme. Dette er en stor fordel for eksempel i sommerperioden. Alle pejsene styres nemt og effektivt med en tilhørende fjernbetjening.

Lyseffekten skal opleves

for eksempel kan du skifte mellem to flammemønstre i forskellige farvevalg for at skabe den stemning man aktuelt ønsker. Den gule glød giver en varm, indbydende og traditionel atmosfære, mens den blåglittende flammekilde giver en mere moderne stemning. Hver flammekilde kan indstilles med høj eller lav lysstyrke, fra lavglødende varme til et mere intensivt lys.

Den vægmonterede model har desuden også baggrundsbelysning i LED Chromalight ™ teknologi. Her kan man via fjernbetjeningen indstille forskellige kombinationer af farve og lysvalg. Det er naturligvis også muligt at slukke helt for baggrundsbelysningen. Se nederst på siden en video om hvordan dette gøres.

 

Contura Radiance GLAS

Vægmonteret: Den solide glasramme giver en blank ramme til din pejs. Du kan vælge mellem 4 størrelser i hvidt eller sort glas. I billederne kan du se forskellen mellem den gule og den blålige flamme kilde. Flammerne påvirkes ikke af den ramme, du vælger, og begge varianter er tilgængelige i alle modeller. Glasrammen har også en kraftig 12-farve LED-baggrundsbelysning, så du kan oprette nøjagtig den baggrund, du vil have til forskellige lejligheder. Alle ovne kan styres med den tilhørende fjernbetjening.


 

Contura Radiance STÅL

Vægmonteret: Stålrammen har et simpelt og moderne design, en mere mat finish end glasrammen. Den fås i 4 forskellige størrelser i farven grafit, elfenben og rødmetal. Baggrundsbelysningen af ​​moderne LED-teknologi kan indstilles i 12 farver, afhængigt af den stemning du ønsker at skabe i øjeblikket. LED-belysningen og flammeaktivitet styres med fjernbetjeningen og kan indstilles til at skifte mellem forskellige farver i en glat cyklus, låst med en skygge eller lukkes helt for bare at nyde flammerne i rammen


 

Contura Radiance INDBYGNING

Den indbyggede Edge-model er rammeløs og virker diskret med kun en tynd kant, der flugter med væggen.

NB. Indbygningshul (dybde) er på kun 180 mm.


Vigtig info: Pejsene er bestillingsvarer og er desværre ikke udstillet i vores butikker

Se flere modeller på Contura´s hjemmeside – tryk her

Fordele ved Contura Elpejse:

  • Ingen skorsten
  • Ingen aske
  • Ingen røg
  • Nem installation
  • Endeløse designmuligheder

 

Ved indbygning: Skal vi montere? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud via et konsulentbesøg – tryk her

 

Prisliste (Uden moms) med moms: