Sunwood Marino Square

Perfekt og hyggelig til de kolde aftener på terrassen

Vejl. pris 6.995,-

Få levende ild kørt helt hen til bordet. Med terrassevarmeren Marino fra den hollandske familie-virksomhed Sunwood, forlænger du sommersæsonen i begge ender. Marino er ideel til restauranter eller hoteller, og ganske enkelt perfekt til terrassen derhjemme. Marino vil garanteret skabe en hyggelig atmosfære i et hvilket som helst udendørs miljø.

Fordelen med Sunwood Marino er den blide varme fordeling, der gør det muligt at sidde helt tæt op af flammerne uden at brænde sig. Det er derfor særdeles behageligt for dig selv og omgivelserne der ikke får en direkte varmekilde direkte på sig, og derfor heller ikke kan antænde omkringliggende materialer.

Flere farver

Det er nu muligt, at bestille Sunwood Marino terrassevarmer i mange farver. Vælg en af farverne vi har defineret eller vælg din egen farve på ralcolor. Det er vigtigt, at der ved bestilling af valgfri RAL farve, skrives RAL farven i notat feltet på ordren.

Bemærk, ved valg af andre farver end sort, skal man bestille mindst 4 stk.
Eller vi kan samle din ordre til en pulje bestilling. – Pulje bestilling vil betyde længere leveringstid.

Mange store spisesteder har også købt Marino

Sticks´n´Sushi, Tivoli Hotel, Mash Penthouse m.fl. er flittige købere af denne terrassevarmer, og måske har du allerede set den i brug. Hvis du har lyst til at skabe en hyggelig stemning på din egen terrasse, så er der nu mulighed for det med denne smukt designede og unikke terrassevarmer. Den har en meget lavt forbrug af gas, men et maksimalt udbytte af varme og hygge.

Moderne teknolgi kombineret med nutidigt design 

Med sin kombination af moderne teknologi og nutidigt design er Marino en sikker vinder, når aftenkulden nærmer sig. Gasvarmeren er født på fire solide hjul med bremser, så den let og hurtigt kan placeres, hvor den gør mest nytte. Hele systemet tændes og slukkes med Piezo tændingssystem, og flammerne reguleres trinløst med en knap.

Sunwood Marino bruger gas fra stål- eller letvægtsflaske og kan tage op til størrelse 11 kg. Med sådan en flaske brænder terassevarmeren for fuldt blæs i op mod 30 timer.

Inklusiv hjul måler Marino 134 cm i højden, mens både dybde og bredde er 42 cm.

Terrassevarmeren er produceret i kraftigt galvaniseret stål, pulverlakeret i sort ved meget høje temperaturer så der opnåes en meget stor holdbarhed. Squre er derfor også velgnet til at stå i kystnære områder, da der ikke let opstår korodering eller rust. Glasset er hærdet glas i kraftig tykkelse som du kender fra brændeovne og ovnlåger, det tåler derfor også rigtigt meget.