TT 30 brændeovn

Slankt og tidsløst look i støbejern

TT30 er en serie for rigtige ildsjæle. Låger, top og brændkammer er udført i støbejern, et yderst kraftfuldt materiale, der giver ovnen et solidt udtryk. Ovnen er hertil slankere end mange af Termatech´s øvrige modeller, hvilket gør den let trods det solide materialevalg.

Designmæssigt har Termateck forsøgt at skabe en ovn med kant. Enkel, men elegant. Lågens og toppens karakteristiske indadgående linjer sætter fokus på flammebilledet, og det lækre aluminiumshåndtag fuldender ovnens look.

Isoleringsmaterialets lodrette linjer understreger ydermere enkeltheden i det tidstypiske slanke skandinaviske design.

Støbejernslågen lukkes ved hjælp af to magneter, hvilket betyder at alle bevægelige sliddele er undladt i lukkemekanismen. Let betjening er endvidere et must, og reguleringshåndtaget, der styrer al lufttilførsel, er derfor placeret mellem låge og brændefag, så det let kan betjenes.

Ruden er udstyret med et effektivt ”rudeskyl”, der fører forbrændingsluften ned over ruden, således soddannelse minimeres, og det fantastiske flammebillede bevares.

Ydermere er TT30 serien som standard udrustet med en friskluft studs, hvorved frisk forbrændingsluft kan tilsluttes direkte til ovnens luftkanal. Dette er ofte  nødvendigt i moderne og nye boliger, der er godt isoleret og lufttætte.

Se Video

 

 

TT30 er seriens grundmodel. Udformet i solidt støbejern med flotte rene linjer, et enkelt design og en nem betjening.Ønskes det, er der mulighed for indbygget pejsesæt – hvilket gælder alle seriens varianter.En smuk ovn i alt sin enkelhed.

 

Vejl. pris 10.495,-

 

 

 

TT30G - sort støbejernsbrændeovn

TT30G er lig grundmodellen enkel og tidsløs. Den er udstyret med sideglas, der ikke kun pynter, men også giver en unik rumoplevelse. Sideglasset lader flammernes spil komme rigtigt ud i rummet, så ilden kan nydes fra flere forskellige vinkler, og forstærker hertil følelsen af at sidde omkring bålet.

Vejl. pris 11.495,-

 

 

Høj og elegant brændeovn med fedtsten

TT30GS – Vejl. pris 15.495,-

Fedtsten i kombination med sideglas

TT30GS forener kompromisløst funktionalitet og design.
”Sidelyset” i fedtstenen er som noget helt unikt skåret og slebet ud af ét enkelt stykke fedsten, således ovnens elegante og slanke linjer bibeholdes uden unødvendige samlinger i stenen.

Fedtstenen bliver afslutningsvis slebet med en diamant-vand polering, der gør overfladen meget glat. Fordelen herved er, at stenen bliver mere smuds afvisende, og den bliver mørkere, fordi den glattere overflade fremhæver stenens nuancer og linjer.

Låger, top og brændkammerbund er i støbejern, og resten af oven er som nævnt beklædt med fedtsten. Støbejernslågen lukker nemt ved hjælp af 2 varmebestandige magneter. Herved undgås bevægelige dele i lågen fuldstændigt

TT30 serien leveres standard med brændefagslåge og friskluft tilslutning, og lig
seriens øvrige varianter har TT30GS også mulighed for at integrere et pejsesæt elegant i brændefagslågen. Desuden fås som tilbehør en formskåret glas gulvplade, der nemt kan tages bort ved for eksempel rengøring.

Flot brændeovn i mørk fedtstenTT30S – Vejl. pris 12.995,-

Naturlig smuk

TT30S er topmodellen i serien. Den adskiller sig fra de to øvrige varianter, idet sider samt top er i fedtsten. Et naturmateriale, der optager varmen fra ovnen langsomt, samtidigt med at den afgiver selvsamme varme over lang tid, også efter, at ilden er gået ud. Kontrasten imellem den polerede sten og det ru støbejern understreges på fornemmeste vis, og samlet set giver det ovnen en ekstra elegant dimension som indretningsobjekt.

Fronten er i støbejern, og de rene designlinjer er dermed ført med over. En smuk kombination af to robuste materialer, der klæder hinanden godt.

MÅL:

Effekt
Nominel effekt i kW: 5
Driftsområde i kW: 3-7
Virkningsgrad%: 81
Opvarmer m2: 30-120

Energimærke: