Exceptionel oplevelse af ilden

Med de fire modeller UNICO 10, 11, 12 og 13, får du nogle helt nye arkitektoniske muligheder. Lotus UNICO giver en exceptionel oplevelse af ilden, og den fantastiske bearbejdning af overflader viser det store håndværk, der ligger bag. Alle modellerne fås som standard med yderrammer i mat sort Senotherm, men fås også i sort højglans. Det giver et helt unikt look, og det dobbelte glas i låge og sideglas sikrer en komfortabel varmeafgivelse.

Lotus Unico 12

Det ekstra store brændkammer er skabt i formstøbt skamol, der ikke bare giver din indsats en lang levetid, men også fremhæver det smukke flammespil og den rene forbrænding.

UNICO er ikke bare endnu en smuk pejseindsats fra Lotus. Funktionalitet og brugervenlighed er tænkt ind i enhver detalje. Den elegante komfortlukning Comfort Soft-Close på lågen virker på samme måde, som når din bildør bliver lukket tæt, og den er lige så nem at åbne igen.

Den helt nye forbrændingsmekanisme styres let med det lækre trininddelte luftspjældshåndtag. Luftspjældet, der er elegant placeret foran på ovnen, er resultatet af et årelangt udviklingsarbejde og en del af Lotus’ unikke ECO Green Burn Technology.
Det giver op til 30% renere forbrænding i forhold til ældre Lotus ovne, og på den måde kan du spare markant på dit brændeforbrug og økonomi – og samtidig gavne miljøet.

Lotus Unico 13

Til alle modellerne i serien er der udviklet en Unico-Base for at lette installationen. Med basen kan ovnen skydes op og ned til den rette højde, inden den færdiginstalleres

Ring til os for mere information og priser eller kontakt os her