Skorstenen er brændeovnens motor. Hvis den ikke ”kører”, er der ikke det nødvendige træk i skorstenen til at suge luft ind i brændkammeret, selvom låge eller spjæld i brændeovnen er åbne. Manglende luft til forbrændingen udvikler sod og røg, som generer både ude og inde.

BlueChimney skaber det korrekte træk i skorstenen på 12 pascal, også når den er helt kold, så du få en hurtig og let optænding uden røg i stuen. Ovnen bliver hurtigt varm og sikre derved den renest mulige forbrænding, hvorved du undgår unødvendig røg og lugt.​

BlueChimney virker på både muret skorstene og stålskorstene. Den anbringes på toppen af skorstenen, hvor den ved hjælp af en ventilator suger røgen op fra brændeovnen. Den fortynder røgen betydeligt og røgen kastes dernæst opad og spredes yderligere. Dermed undgår man gener fra røg, ikke blot inden for, men også uden for huset til glæde for naboer og dig selv.

Designet er lavet således at den passer ind som en naturlig del i en stålskorsten. Den fungerer også som regnhætte, da regnvand ikke kan passere. Så kan den kan klare røggas temperaturer på op til 700 gr.

Prisen er 5.490,- i farven sort eller blank. NB. INKL. Fjernbetjening

Prisen er inkl. 7 meter sort ledning

Installationen må man gerne selv foretage. Vi kan også gøre det for dig: Priser fra 850,- (Uden el-arbejde)
 
Strømforsyningen er på 24 Volt og kræver derfor ikke tilslutning til stik med jord 

 

 

Flange til muret skorsten så den holder tæt. 795,-

 

 

Se mere her: