TT 30 brændeovn

TT 30 brændeovn

Slankt og tidsløst look i støbejern

TT30 er en populær ovnserie for rigtige ildsjæle. Låger, top og brændkammer er udført i støbejern, et yderst kraftfuldt materiale, der giver ovnen et solidt udtryk. Ovnen er hertil slankere end mange af Termatech´s øvrige modeller, hvilket gør den let trods det solide materialevalg.

Designmæssigt har Termateck forsøgt at skabe en ovn med kant. Enkel, men elegant. Lågens og toppens karakteristiske indadgående linjer sætter fokus på flammebilledet, og det lækre aluminiumshåndtag fuldender ovnens look.

Isoleringsmaterialets lodrette linjer understreger ydermere enkeltheden i det tidstypiske slanke skandinaviske design.

Støbejernslågen lukkes ved hjælp af to magneter, hvilket betyder at alle bevægelige sliddele er undladt i lukkemekanismen. Let betjening er endvidere et must, og reguleringshåndtaget, der styrer al lufttilførsel, er derfor placeret mellem låge og brændefag, så det let kan betjenes. Håndtaget er desuden et koldlufthåndtag der ikke bliver varmt.

Ruden er udstyret med et effektivt ”rudeskyl”, der fører forbrændingsluften ned over ruden, således soddannelse minimeres, og det fantastiske flammebillede bevares.

Ydermere er TT30 serien som standard udrustet med en friskluft studs, hvorved frisk forbrændingsluft kan tilsluttes direkte til ovnens luftkanal. Dette er ofte  nødvendigt i moderne og nye boliger, der er godt isoleret og lufttætte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T30 er seriens grundmodel. Udformet i solidt støbejern med flotte rene linjer, et enkelt design og en nem betjening.Ønskes det, er der mulighed for indbygget pejsesæt – hvilket gælder alle seriens varianter.En smuk ovn i alt sin enkelhed.

Vejl. pris 10.995,-


 

TT30G er lig grundmodellen enkel og tidsløs. Den er udstyret med sideglas, der ikke kun pynter, men også giver en unik rumoplevelse. Sideglasset lader flammernes spil komme rigtigt ud i rummet, så ilden kan nydes fra flere forskellige vinkler, og forstærker hertil følelsen af at sidde omkring bålet.

Vejl. pris 11.995,-


 

TT30s er udgaven i fuld fedtsten

Vejl. pris 13.995,-


 

TT30GS Fuld fedsten med sideglas

Vejl. pris 15.995,-


 

Effekt
Nominel effekt i kW: 5
Driftsområde i kW: 3-7
Virkningsgrad%: 81
Opvarmer m2: 30-120

Energimærke: