Contura 856W Style væghængt

Vores mest solgte væghængte brændeovn. Den er en spændende løsning for for dem der vil sparre plads. Udover det store glasparti i døren, har denne model også glas på begge sider. Dette gør Contura 856w til en særdeles populær ovn der er lille i størrelse, men kan alligevel opvarme arealer op til 120 kvm. Skorstenen kan tilsluttes brændeovnens top eller bagside på alle modeller.

Flammernes synlighed gennem de store ekstra høje glasruder, giver en flot kontrast til væggen. Samtidig er det en elegant brændeovn med flot design og robust udtryk.

Prisvindende design med nye smarte funktioner som Automatic Start Function (ASF) der selv regulerer luften under optændning. Den har også Refuelling Boost Function (RBF) der kan give ekstra luft til forbrændingen f. eks ved genindfyring


Contura 856W Style sort

Sort klassisk støbejernslåge

Vejl. pris 19.240,-
Så længe lager haves spar 2.000,-
Nu kun 17.240,-


Contura 856W G-Style sort
(Sort coated låge glaskant) 

Vejl. pris 21.240,-


Contura 856W G-style hvid

Vejl. pris 22.240,-

 

Specifikationer:

  • Effekt 3-7 kW.
  • Højde 694 mm
  • Bredde 465 mm
  • Dybde 365 mm
  • Virkningsgrad 82%
  • Brændelængde 33 cm.
  • Vægt 67 kg.

Afstand til brændbart:

  • Siden 500 mm
  • Bag 100 mm

Tilbehør:

Energimærkning:

 

3 gode grunde til at vælge en Contura 856W Style ud over det flotte design:

ASF 
Automatic Start Function
Er en innovativ funktion, der automatisk regulerer optændingsluften gennem risten. Det betyder, at lågen kan lukkes, samtidig med der tændes op, og brændeovnen bliver dermed helt uafhængig af luften i rummet. Det er da skønt at kunne lukke døren på brændeovnen under optænding. Også perfekt i moderne huse med undertryk.

 

RBF
Refuelling Boost Function

Med boost-funktionen kan du ”redde” en glød, der næsten er gået helt ud. Du åbner bare venstre håndtag, ny ilt kommer ind nedefra, hvilket sætter fart på gløden, således at du kan få ild i nyt brænde. Efter kort tid kan du igen nyde lækker ild og varme.

 

SSA 
Silent Sliding Ashtray
Contura 856 Style har en ny udformning af askeskuffen, som takket være design og dæmpningsfunktion glider stille og blidt ved tømning.

 

Få dobbelt garanti ved køb af en Contura brændeovn
Klik her