Contura brændeovn 856W Style

NYHED

Brændeovnen Contura 856W er Contura 800-seriens væghængte model og er en spændende løsning for for dem der vil sparre plads. Udover det store vindue i døren, har denne model også glas på begge sider. Dette gør Contura 856w til en af vores mest solgte væghængte ovne. Lille i størrelse men kan alligevel opvarme arealer op til 120 kvm.

Flammernes synlighed gennem de store vinduespartier, giver en flot kontrast til væggen. Samtidig er det en elegant brændeovn med flot stil og robust udtryk.

Smarte funktioner som Automatic Start Function der selv regulerer luften under optændning, samt Refuelling Boost Function der kan give ekstra luft til forbrændingen hvis gløderne er ved at “dø ud”

Bild: Contura 856W Style

Bild: Contura 850W væghængt brændeovn

Contura 856W Style væghængt i sort eller grå vejl. pris 13.900,-

Stærk pris!

så længe lager haves spar 2.000,-

kun 11.900,-

Specifikationer:

  • Effekt 3-7 kW.
  • Højde 694 mm
  • Bredde 465 mm
  • Dybde 365 mm
  • Virkningsgrad 82%
  • Brændelængde 33 cm.
  • Vægt 67 kg.

Afstand til brændbart:

  • Siden 500 mm
  • Bag 100 mm

Tilbehør:

Friskluftstilslutning. 890,-

Energimærkning: 


Bild: Contura 856WG Style hvid

Contura 856W G-Style hvid – Vejl. pris 16.400,-


 

3 gode grunde til at vælge en Contura 856W Style ud over det flotte design:

ASF 
Automatic Start Function

Er en innovativ funktion, der automatbedreisk regulerer optændingsluften gennem risten. Det betyder, at lågen kan lukkes, samtidig med der tændes op, og brændeovnen bliver dermed helt uafhængig af luften i rummet. Det er da skønt at kunne lukke døren på brændeovnen under optænding. Også perfekt i moderne huse med undertryk.

 

RBF
Refuelling Boost Function
Med boost-funktionen kan du ”redde” en glød, der næsten er gået helt ud. Du åbner bare venstre håndtag, ny ilt kommer ind nedefra, hvilket sætter fart på gløden, således at du kan få ild i nyt brænde. Efter kort tid kan du igen nyde lækker ild og varme.

 

SSA 
Silent Sliding Ashtray

Contura 856 Style har en ny udformning af askeskuffen, som takket være design og dæmpningsfunktion glider stille og blidt ved tømning.


 

Bild: Støpejernstopp Aluminiumstop inklusiv i pris

Bild: Fedtstenstop Fedtstenstop +1.000,-
Bild: Glastop Glastop +800,-