Ekstra varmefordeling til alle slags brændeovne

Er en varmedrevet vifte som har til formål at cirkulere varmen fra brændeovn rundt i lokalet. Fremfor, at varmen hænger omkring brændeovnen, bliver den fordelt ud i krogene, så temperaturen i rummet bliver mere jævn med et markant lavere brændeforbrug. Vifterne bruger hverken strø eller batterier og er LYDLØSE

Når generatoren udsættes for en temperaturforskel, i mellem top og bund producerer den elektricitet. Bunden af enheden bliver varmet op af foden til viften, mens toppen bliver afkølet af viftebladene. Denne effekt kaldes også for Seebeck-effekten.

Kort fortalt:

  • Producerer egen strøm
  • Lydløs
  • Øger luftcirkulationen op til 50%
  • Gratis i brug
  • Lille og smart

Heat Power EVO Turn – varmefordeler

Denne model giver optimal varmefordeling. Den drejer fra side til side, samtidig med den blæser den varme luft rundt i rummet.
Starter automatisk ventilatoren, ved en temperatur på ca.:  50-60°C
Starter automatisk bevægelsen fra side til side, ved en temperatur på ca.:  80-90°C

Heat Power EVO Turn Pris 995,-

 


Ecofan AirMax 812

Ecofan AirMax 812 pris 1.499,- (Bestseller! Til større arealer)


Ecofan BelAir 806

Ecofan BelAir 806 pris 1.699,- (Til fedstensovne mm)

Denne viften er specielt fremstillet til ovne med lavere overfladetemperatur som f.eks. gas, fedtsten, pilleovne uden konvektion osv. Den giver en fantastisk ydelse på lave temperaturer mellem 60-150 grader. NB Den tåler ikke temperaturer over 150 grader Celsius og egner sig derfor ikke på f. eks pladejernsovne.


Ecofan AirDeco II

NYHED:

AirDeco II yder en effekt på ca. 322 m³/t.

Ecofan AirDeco II Passer til større rum over 30m² eller rum med stor taghøjde, så vel som de mindre rum. Anbefales til brug for brændeovne med overfladetemperatur på op til 340°C. Yder optimalt i intervallet 200-250°C. Leveres standard med Sorte vinger.

Størrelse på sokkel 8×10 cm.
Højde på vifte 24 cm.

Spar op til 18% på brændeforbrug

Med disse økovifter kan du holde en behagelig stuetemperatur med et markant lavere brændeforbrug. Fremfor, at varmen hænger omkring brændeovnen, bliver den fordelt ud i krogene, så temperaturen i rummet bliver mere jævn. Viften anbringes ovenpå brændeovnen, hvor den ved hjælp af temperaturforskellen mellem den opvarmede fod på viften og den koldere temperatur for oven danner elektricitet, som driver propellen. En Ecofan økovifte skal hverken tilsluttes lysnet eller bruge batterier. Den er gratis i drift, og desuden støjsvag, så man slet ikke lægger mærke til den.

BEMÆRK: Alle  vifter kan tage skade af at blive udsat for højere temperaturer end de anbefalede. Skader som følge af overophedning er ikke dækket af garantien.