Er en varmedrevet vifte som har til formål at cirkulere varmen fra brændeovn rundt i lokalet. Viften bruger hverken batterier eller har nogen form for ledninger. Viften har et termoelektrisk element som fungerer som en lille generator. Det er denne generator som driver viftens motor.

Når denne generator udsættes for en temperaturforskel, i mellem top og bund producerer den elektricitet. Bunden af enheden bliver varmet op af foden til viften, mens toppen bliver afkølet af viftebladene. Denne effekt kaldes også for Seebeck-effekten.

Kort fortalt:

  • Producerer egen strøm
  • Lydløs
  • Øger luftcirkulationen op til 50%
  • Gratis i brug
  • Lille og smart
  • Fås i nikkel og sort

Ecofan UltraAir 810 pris 999,-

(til rum op til 30kvm.)


 

Ecofan AirMax 812 pris 1.499,-

(Bestseller! Til større arealer)


 

Ecofan BelAir 806 pris 1.699,-

Denne viften er specielt fremstillet til ovne med lavere overfladetemperatur som f.eks. gas, fedtsten osv. Den giver en fantastisk ydelse på lave temperaturer mellem 60-150 grader. NB Den tåler ikke temperaturer over 150 grader Celsius og egner sig derfor ikke på f. eks pladejernsovne.


Spar op til 15% på brændeforbrug

Med Ecofan økovifter kan du holde en behagelig stuetemperatur med et markant lavere brændeforbrug. Fremfor, at varmen hænger omkring brændeovnen, bliver den fordelt ud i krogene, så temperaturen i rummet bliver mere jævn. Viften anbringes ovenpå brændeovnen, hvor den ved hjælp af temperaturforskellen mellem den opvarmede fod på viften og den koldere temperatur for oven danner elektricitet, som driver propellen. En Ecofan økovifte skal hverken tilsluttes lysnet eller bruge batterier. Den er gratis i drift, og desuden støjsvag, så man slet ikke lægger mærke til den.

VOGT DIG FOR BILLIGE EFTERLIGNINGER! På baggrund af den originale Ecofans store succes, bliver markedet nu oversvømmet af billige kinesiske kopiprodukter. Sammenlignende test viser, at Ecofans økovifter er kopivifterne overlegne på alle målte parametre. Så spar dine penge og dig selv for skuffelser og gå efter Ecofans originale økovifter.