TT 21 brændeovn

TT 21 brændeovn

Tidsløs elegance og god kvalitet til en attraktiv pris.

TT21 serien er ganske simpelt en ovnserie, der opfylder alle ønsker og krav, som den moderne forbruger kan ønske sig. Nem betjening og lækre støbejernsdetaljer pakket ind i et stilrent og tidsløst skandinavisk design – alt sammen til en meget fornuftig pris.

DESIGN: Som udgangspunkt er der mulighed for at vælge imellem 2 forskellige varianter – med eller uden fedtsten. Herudover kan du tilføje detaljer såsom varmelagring, formskåret glasgulvplade eller brændefagslåge med mulighed for indbygget pejsesæt. TT21RL er en lav model med en højde på kun 93cm. Den egner sig godt til mindre rum hvor den kan “skjule” sig – hvis man ønsker det

Det elegante lågehåndtag forstærker de rene designlinjer. Kombineret med den unikke lukkemekaniske i støbejernslågen, der fungerer vha. varmebestandige magneter, garanterer det for optimal betjeningskomfort og lang levetid.

FUNKTIONER: Forbrændingen styres let vha. det diskrete reguleringshåndtag, der er placeret under støbejernslågen, og den store askeskuffe med tilhørende låg gør det nemt og renligt at bære asken ud, når den en sjælden gang skal tømmes.

Brændkammerets dybde giver en god og flot forbrænding, samtidig med at det skaber mulighed for et stort glødelag og modvirker asken i at hvirvle ud.

Brændeovnens topplade, låge, røgstuds og brændkammerbund er fremstillet i støbejern, hvilket forlænger levetiden og styrker stabiliteten.

I nyere og meget lufttætte huse kan det være nødvendigt at tilslutte ekstern friskluft til ovnen, da den mængde luft, din brændeovn skal bruge til selve forbrændingen, muligvis ikke vil være tilstrækkelig, hvis den skal komme fra selve rummet, den står i.

Alle TT21 modeller kan naturligvis tilsluttes friskluft direkte til brændkammeret vha. en friskluftstuds og et friskluftsæt. (Ekstraudstyr)

En ekstra fordel ved at anvende ekstern friskluft er, at brændeovnen ikke anvender boligens opvarmede luft til forbrændingen. På den måde holdes der på den opvarmede luft i boligen, hvilket øger din komfort og varmeøkonomi.

 

TT21RL Vejl. pris 9.995,-

Lille og kompakt model med runde hjørner og koldlufthåndtag


 

 TT21R Vejl. pris 9.995,-

Runde hjørner, koldlufthåndtag samt brændemagasin


 

 TT21RH Vejl. pris 10.995,-

Høj model med runde hjørner, koldlufthåndtag samt bundlåge


 

TT21RS Vejl. pris 13.495,-

Som TT21R men med fuld fedtstensbeklædning

Brændeovnen TT21RS fuldender oplevelsen af elementerne.
Ildens knitrende flammer i smuk forening med fedstenens rå og rustikke ydre leder tankerne hen på naturens urkraft.

 

Specifikationer:

  • Røgstuds diameter : 150
  • Nominel effekt i kW: 5
  • Driftsområde i kW: 3-7
  • Virkningsgrad%: 83,5
  • Opvarmer m2: 30-120
  • Vægt i kg: 121(R) – 176 (RS)

 

Afstand til brændbart

  • Bag ovnen : 150 mm
  • Til siden: 350 mm
  • Ved 45° hjørneopstilling: 125 mm
  • Møbleringsafstand foran: 1000 mm

 

Muligt ekstraudstyr
Låge til brændefag, Pejsesæt, Formskåret glasplade mm.

Energimærke:

+45 4635 4124 | info@roskildepejsecenter.dk