HWAM SmartControl

Simpel styring af din HWAM brændeovn fra en tablet eller telefon.
Nu er det muligt at regulere temperatur niveau i rum direkte over telefon eller tablet. App´en fortæller også når der skal lægges brænde på.
Den nye teknik giver en fantastisk komfort, fordi rummet hverken bliver for koldt eller for varmt. Samtidig kan man glæde sig over at fyre på den mest miljøvenlige måde. Metoden gør, at man sparer op til 50 procent af sit brænde, fordi brændet udnyttes bedre. Godt for miljøet men også for en selv.

Hvor varmt vil du ha’ det?
Nu skal du ikke døje med at justere på din brændeovn hele tiden for at få en behagelig temperatur i stuen. Stil blot brændeovnen på den ønskede temperatur via app’en på din mobil eller tablet, læn dig tilbage og nyd flammerne. Det eneste du skal gøre er at lægge mere brænde på, når app´en siger det er tid.

 

Fordelene er mange!

  • Op til 50 % mindre brændeforbrug*
  • Besparelse: Fra ca. kr. 625,- til kr. 3.000,- pr. år
  • Sikrer den bedste og mest miljøvenlige forbrænding
  • Mulighed for automatisk natsænkning, hvor ilden dæmpes og varmen forlænges som gløder på en miljøvenlig måde
  • Endnu længere brændetid
  • Gør det nemt at tænde op og fyre
  • Mulighed for at logge data om forbrænding
  • Løbende opdateringer sikrer, at samtlige funktioner og dermed din brændeovn bliver bedre og bedre med tiden.
Alle beregninger er baseret på sammenligning med en HWAM brændeovn uden SmartControl og en brændeovn med SmartControl

Følg med i forbrændingen på din app

En smart feature ved app´en er muligheden for at følge udviklingen i forbrændingen i din brændeovn. Vend blot telefonen, og du kan følge udviklingen af rumtemperaturen, skorstenstemperaturen, iltniveauet samt lufttilførslen. Dette kan du selvfølgelig følge med i, mens du fyrer i brændeovnen, men du kan også hente historikken i dine forbrændingsdata.

Luftstrøm styres trådløst

Med HWAM Smart Control App´en slipper man for en fjernbetjening og bruger i stedet mobiltelefon eller tablet. Ved hjælp af en den tilhørende airbox styres luftmængden elektronisk og fordeles optimalt. Derefter holder ovnen rummet i den ønskede temperatur.

Selv om natten sparer du

Brændeovnen kan indstilles til fast natsænkning af temperaturen, så den automatisk skruer ned for luftstrømmen. Det giver en exceptionel forlængelse rbrændingen som gløder på en miljøvenlig måde. Dette er ikke muligt med andre ovne og systemer.
Samtidig noterer appen, at man ikke ønsker at blive mindet om at lægge nyt brænde på efter et bestemt tidspunkt.

 

NB. Det er ikke muligt at opgradere sin brændeovn fra versionen med fjernbetjening, til versionen der styres af en app. Det er derfor heller ikke muligt at bruge app’en på en eksisterende HWAM brændeovn. Ovnen skal købes med app’en fra fabrikken af